Nieuws / Actualiteiten

vacatures vervuld

Met plezier kan ik melden dat de vacatures voor administratief medewerker en die voor medewerker mentorschap en curatele inmiddels zijn vervuld.

Nieuwe medewerker Mijn Geldkompas

Ik ben Pauline Stolk en ben 40 jaar en 10 jaar getrouwd met Werner.
We wonen in Hazerswoude Rijndijk en hebben 3 kinderen: Deze zijn inmiddels 10 jaar,  9 jaar en  6 jaar. Mijn hobby’s zijn knutselen en lezen.
Ik ben per 1 oktober in dienst gekomen van Mijn Geldkompas als administratief medewerker.
Hiervoor heb ik ruim 13 jaar bij de Rabobank gewerkt als adviseur particulieren. Ik ben begonnen op een klein dorpskantoor en uiteindelijk werkzaam aan de telefoon op een groot klantcontactcentrum. Ik wilde graag weer terug naar het minder massale en kolossale en meer gaan betekenen voor mensen die het moeilijk vinden om voor hun financiën te zorgen. Het helpen van mensen geeft mij energie en het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand heb kunnen betekenen. Nu mag ik mensen helpen bij het financiële plaatje wat bij het leven hoort! Ik heb er zin in.

Nieuwe medewerker

Afgelopen maandag 2 Oktober is Pauline Stolk- van Zijst begonnen bij Mijn Geldkompas als administratief medewerkster. Ze gaat voor 24 uur per week de administratieve werkzaamheden verrichten voor een aantal aangesloten cliënten. De betreffende cliënten/woongroepen zullen op de hoogte gebracht worden van het feit dat Pauline de contactpersoon gaat worden voor hun.

Wij wensen Pauline veel werkplezier toe in haar nieuwe baan! Binnenkort zal ook een afbeelding van Pauline te zien zijn bij de medewerkers op de site.

 

Bedankje

Afgelopen week zijn een aantal cliënten door de directeur in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan het maken van een mooie website voor Mijn Geldkompas. Zij staan met 1 of meerdere foto’s op de website. Bij het maken van de foto’s was beloofd dat ze een aandenken zouden krijgen als dank voor hun medewerking.

Voor elke cliënt is een uitvergrote foto op canvas gemaakt die is aangeboden. Op de Paardenmarkt in Delft , op Toermalijn Bruin werden Paula Bokkers en Peter van ’t Hof bedankt voor het poseren.
Daar is een foto van de foto’s van gemaakt kort na ontvangst. Ze waren erg blij met het cadeau. Bij deze wil ik ook de persoonlijk begeleider van hun, Yvonne van Willigen, bedanken voor de enthousiaste ontvangst en medewerking!

Ook is een uitvergrote foto op canvas gebracht bij de ouders van Paula Berkhout. Vader staat tenslotte ook op de foto en heeft met vol enthousiasme meegewerkt aan de fotosessie destijds met Paula in Nieuwveen op de Ceder 5.

Nogmaals dank voor de mede- en samenwerking namens Mijn Geldkompas

Huib van Vliet

afscheid Thelma Jansen

Per 15 juni 2017 gaat Thelma Jansen uit dienst bij de Stichting Budgetbeheer, Bewindvoering en Curatele. Ze heeft ruim 11 jaar voor de huidige Stichting en ook haar voorganger Stichting FBB gewerkt.

Thelma heeft een andere baan gevonden dichter bij haar woonplaats de Lier. We vinden het erg jammer dat Thelma ons gaat verlaten, maar wensen haar veel succes en werkplezier in haar nieuwe baan.

Voor de locaties en personen die met Thelma gewerkt hebben zijn nieuwe contactpersonen gevonden. De locaties en begeleiding en cliënten heeft Thelma zelf ingelicht over haar vertrek.

Meer weten?

Meer weten?

- Mijn Geldkompas - Zorgvuldig, laagdrempelig en met hart voor mensen | Spoorlaan 19-146 | 2471 PB Zwammerdam | © Stichting Budgetbeheer, Bewindvoering en Curatele