Nieuws / Actualiteiten

Verhuizing Mijn Geldkompas

Beste lezer(es),

Met dit bericht breng ik jullie op de hoogte van onze voorgenomen verhuizing. In de laatste nieuwsbrief van najaar 2018 is al gemeld dat deze verhuizing aanstaande is.

Vanaf maandag 11 februari 2019 zijn we gevestigd en ook bereikbaar in ons verbouwde onderkomen in Alphen aan den Rijn. Alle aangesloten cliënten en hun contactpersoon krijgen een verhuisbericht. Deze zal volgende week verstuurd gaan worden. Veel bekenden en relaties zullen ook een verhuisbericht krijgen.

Ons adres zal worden: Europalaan 16, 2408 BG in Alphen aan den Rijn. In dit kantorengebouw genaamd Tauro hebben we enkele units gehuurd. Telefoonnummer zal per 11 februari 2019 zijn 0172 796857. Onze emailadressen blijven hetzelfde. Dit geldt ook voor onze website.

Binnenkort kunt u meer lezen over de verhuizing van onze organisatie.

Met vriendelijke groet

Huib van Vliet

 

Verhuizing Mijn Geldkompas

Zoals u hebt kunnen lezen in de afgelopen nieuwsbrief gaat het kantoor van Mijn Geldkompas verhuizen. Per februari 2019 zullen we een nieuw adres en telefoonnummer gaan krijgen. We gaan van het terrein van Hooge Burch in Zwammerdam, waar we ruimtes huurden, naar Alphen aan den Rijn. Daar zullen we in het TAURO gebouw gaan werken. Met de verhuizing naar Alphen aan den Rijn zal Mijn Geldkompas geen gebruik meer maken van de (ingehuurde) ondersteuning op gebied van ICT en telefonie vanuit Ipse de Bruggen. We krijgen dan ook een nieuw telefoonnummer wat u te zijner tijd zult kunnen lezen op onze website en/of verhuisbericht.

Inmiddels zijn de verbouwings- en installatiewerkzaamheden in volle gang en kijken we uit naar de verhuizing. We stellen alles in het werk om deze verhuizing geen nadelige gevolgen te laten hebben op onze dienstverlening. Overigens blijven het website adres en de emailadressen die we gebruiken hetzelfde.

Huib van Vliet

vacatures vervuld

Met plezier kan ik melden dat de vacatures voor administratief medewerker en die voor medewerker mentorschap en curatele inmiddels zijn vervuld.

Nieuwe medewerker Mijn Geldkompas

Ik ben Pauline Stolk en ben 40 jaar en 10 jaar getrouwd met Werner.
We wonen in Hazerswoude Rijndijk en hebben 3 kinderen: Deze zijn inmiddels 10 jaar,  9 jaar en  6 jaar. Mijn hobby’s zijn knutselen en lezen.
Ik ben per 1 oktober in dienst gekomen van Mijn Geldkompas als administratief medewerker.
Hiervoor heb ik ruim 13 jaar bij de Rabobank gewerkt als adviseur particulieren. Ik ben begonnen op een klein dorpskantoor en uiteindelijk werkzaam aan de telefoon op een groot klantcontactcentrum. Ik wilde graag weer terug naar het minder massale en kolossale en meer gaan betekenen voor mensen die het moeilijk vinden om voor hun financiën te zorgen. Het helpen van mensen geeft mij energie en het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand heb kunnen betekenen. Nu mag ik mensen helpen bij het financiële plaatje wat bij het leven hoort! Ik heb er zin in.

Nieuwe medewerker

Afgelopen maandag 2 Oktober is Pauline Stolk- van Zijst begonnen bij Mijn Geldkompas als administratief medewerkster. Ze gaat voor 24 uur per week de administratieve werkzaamheden verrichten voor een aantal aangesloten cliënten. De betreffende cliënten/woongroepen zullen op de hoogte gebracht worden van het feit dat Pauline de contactpersoon gaat worden voor hun.

Wij wensen Pauline veel werkplezier toe in haar nieuwe baan! Binnenkort zal ook een afbeelding van Pauline te zien zijn bij de medewerkers op de site.

 

Bedankje

Afgelopen week zijn een aantal cliënten door de directeur in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan het maken van een mooie website voor Mijn Geldkompas. Zij staan met 1 of meerdere foto’s op de website. Bij het maken van de foto’s was beloofd dat ze een aandenken zouden krijgen als dank voor hun medewerking.

Voor elke cliënt is een uitvergrote foto op canvas gemaakt die is aangeboden. Op de Paardenmarkt in Delft , op Toermalijn Bruin werden Paula Bokkers en Peter van ’t Hof bedankt voor het poseren.
Daar is een foto van de foto’s van gemaakt kort na ontvangst. Ze waren erg blij met het cadeau. Bij deze wil ik ook de persoonlijk begeleider van hun, Yvonne van Willigen, bedanken voor de enthousiaste ontvangst en medewerking!

Ook is een uitvergrote foto op canvas gebracht bij de ouders van Paula Berkhout. Vader staat tenslotte ook op de foto en heeft met vol enthousiasme meegewerkt aan de fotosessie destijds met Paula in Nieuwveen op de Ceder 5.

Nogmaals dank voor de mede- en samenwerking namens Mijn Geldkompas

Huib van Vliet

Meer weten?

Meer weten?

- Mijn Geldkompas - Zorgvuldig, laagdrempelig en met hart voor mensen | Europalaan 16 | 2408 BG  Alphen aan de Rijn | © Stichting Budgetbeheer, Bewindvoering en Curatele