Nieuws / Actualiteiten

Kunstwerk Mijn Geldkompas

Beste bezoeker van de Mijn Geldkompas site.

Bij de verhuizing van Zwammerdam naar Alphen aan den Rijn hebben we een aantal kunstwerken opgehangen in onze werkomgeving die gemaakt zijn door verstandelijk beperkte cliënten. Buiten dat ze erg fraai zijn en tot de verbeelding spreken vertellen deze kunstwerken allemaal een eigen verhaal. Het past ook goed bij de werkzaamheden die wij doen voor deze doelgroep. We zijn er dan ook erg blij mee dat we zulke mooie dingen hebben hangen.

We hebben gevraagd aan een bij Mijn Geldkompas aangesloten cliënt , waarvan we weten dat hij onder andere van schilderen houdt, of hij een speciaal kunstwerk wilde maken voor Mijn Geldkompas. Artistieke vrijheid was groot , het moest wel iets zeggen van onze organisatie.  En dat is hem goed gelukt! ‘Geld’, ‘kompas’, ‘het hart'( voor mensen), de kleuren van de huisstijl. We vinden het allemaal zeer geslaagd wat hij gemaakt heeft, en hebben hem gevraagd te komen kijken naar hoe zijn kunstwerk er bij hangt in het kantoor van Mijn Geldkompas.

Ik wil Maico Reule bij deze erg bedanken voor het kunstwerk wat hij voor ons gemaakt heeft. Het heeft een prominente plek gekregen zodat je er niet omheen kunt als je bij ons binnen komt. Ik heb beloofd reclame te maken voor hem als kunstenaar, en bij deze doe ik dat dan ook. Nogmaals dank Maico!

Op de foto’s kunt je Maico zien met het kunstwerk wat hij gemaakt heeft.

Verhuizing Mijn Geldkompas

Beste lezer(es),

Met dit bericht breng ik jullie op de hoogte van onze voorgenomen verhuizing. In de laatste nieuwsbrief van najaar 2018 is al gemeld dat deze verhuizing aanstaande is.

Vanaf maandag 11 februari 2019 zijn we gevestigd en ook bereikbaar in ons verbouwde onderkomen in Alphen aan den Rijn. Alle aangesloten cliënten en hun contactpersoon krijgen een verhuisbericht. Deze zal volgende week verstuurd gaan worden. Veel bekenden en relaties zullen ook een verhuisbericht krijgen.

Ons adres zal worden: Europalaan 16, 2408 BG in Alphen aan den Rijn. In dit kantorengebouw genaamd Tauro hebben we enkele units gehuurd. Telefoonnummer zal per 11 februari 2019 zijn 0172 796857. Onze emailadressen blijven hetzelfde. Dit geldt ook voor onze website.

Binnenkort kunt u meer lezen over de verhuizing van onze organisatie.

Met vriendelijke groet

Huib van Vliet

 

Verhuizing Mijn Geldkompas

Zoals u hebt kunnen lezen in de afgelopen nieuwsbrief gaat het kantoor van Mijn Geldkompas verhuizen. Per februari 2019 zullen we een nieuw adres en telefoonnummer gaan krijgen. We gaan van het terrein van Hooge Burch in Zwammerdam, waar we ruimtes huurden, naar Alphen aan den Rijn. Daar zullen we in het TAURO gebouw gaan werken. Met de verhuizing naar Alphen aan den Rijn zal Mijn Geldkompas geen gebruik meer maken van de (ingehuurde) ondersteuning op gebied van ICT en telefonie vanuit Ipse de Bruggen. We krijgen dan ook een nieuw telefoonnummer wat u te zijner tijd zult kunnen lezen op onze website en/of verhuisbericht.

Inmiddels zijn de verbouwings- en installatiewerkzaamheden in volle gang en kijken we uit naar de verhuizing. We stellen alles in het werk om deze verhuizing geen nadelige gevolgen te laten hebben op onze dienstverlening. Overigens blijven het website adres en de emailadressen die we gebruiken hetzelfde.

Huib van Vliet

vacatures vervuld

Met plezier kan ik melden dat de vacatures voor administratief medewerker en die voor medewerker mentorschap en curatele inmiddels zijn vervuld.

Nieuwe medewerker Mijn Geldkompas

Ik ben Pauline Stolk en ben 40 jaar en 10 jaar getrouwd met Werner.
We wonen in Hazerswoude Rijndijk en hebben 3 kinderen: Deze zijn inmiddels 10 jaar,  9 jaar en  6 jaar. Mijn hobby’s zijn knutselen en lezen.
Ik ben per 1 oktober in dienst gekomen van Mijn Geldkompas als administratief medewerker.
Hiervoor heb ik ruim 13 jaar bij de Rabobank gewerkt als adviseur particulieren. Ik ben begonnen op een klein dorpskantoor en uiteindelijk werkzaam aan de telefoon op een groot klantcontactcentrum. Ik wilde graag weer terug naar het minder massale en kolossale en meer gaan betekenen voor mensen die het moeilijk vinden om voor hun financiën te zorgen. Het helpen van mensen geeft mij energie en het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand heb kunnen betekenen. Nu mag ik mensen helpen bij het financiële plaatje wat bij het leven hoort! Ik heb er zin in.

Meer weten?

Meer weten?

- Mijn Geldkompas - Zorgvuldig, laagdrempelig en met hart voor mensen | Europalaan 16 | 2408 BG  Alphen aan de Rijn | © Stichting Budgetbeheer, Bewindvoering en Curatele