Contact met Mijn Geldkompas

Heb je een vraag over onze activiteiten? Neem contact op met ons. We maken zo snel mogelijk tijd voor je vrij! Telefonisch zijn we bereikbaar op ma t/m vr van 08:30 – 12:30 uur. Mails lezen we ma t/m vr van 09.00 - 17.00 uur.

NoodnummerBuiten kantoortijden is er een noodnummer wat gebeld kan worden voor cliënten die onder curatele of mentorschap zijn gesteld. Dit betreft zorginhoudelijke zaken, dus geen zaken die over financiën gaan. Het nummer is 06-17037773.


Bezoek- en postadres

IBAN: NL65 RABO 0137 3160 62

KvK: 41152932


Route, parkeren en bereikbaarheid

Mijn Geldkompas is gevestigd op de derde verdieping van het Tauro gebouw in Alphen aan den Rijn. Het Tauro gebouw ligt nabij het centrum en op steenworp afstand van het NS-station. Liever met de auto? Binnen twee minuten bent u op de N11. De locatie ligt dus zeer centraal voor bezoekers uit de Randstad. In de directe omgeving van het gebouw is voldoende vrije parkeergelegenheid voor huurders en bezoekers.


Snel naar

Het meeste werk wat je doet is niet zichtbaar voor anderen…. Daar gaat het ook niet om. Als die ander zich daardoor beter voelt heb je het goed gedaan. En als dat jou geen goed gevoel geeft, moet je iets anders gaan doen!

Huib van Vliet  |  Directeur Mijn Geldkompas

Datgene wat wij willen uitdragen is ook van belang binnen de organisatie: “Wat kan ik voor jou betekenen zodat je de zaken zoveel mogelijk zelfstandig kunt doen?”