Beste bezoeker van de Mijn Geldkompas site.

Bij de verhuizing van Zwammerdam naar Alphen aan den Rijn hebben we een aantal kunstwerken opgehangen in onze werkomgeving die gemaakt zijn door verstandelijk beperkte cliënten. Buiten dat ze erg fraai zijn en tot de verbeelding spreken vertellen deze kunstwerken allemaal een eigen verhaal. Het past ook goed bij de werkzaamheden die wij doen voor deze doelgroep. We zijn er dan ook erg blij mee dat we zulke mooie dingen hebben hangen.

We hebben gevraagd aan een bij Mijn Geldkompas aangesloten cliënt , waarvan we weten dat hij onder andere van schilderen houdt, of hij een speciaal kunstwerk wilde maken voor Mijn Geldkompas. Artistieke vrijheid was groot , het moest wel iets zeggen van onze organisatie.  En dat is hem goed gelukt! ‘Geld’, ‘kompas’, ‘het hart'( voor mensen), de kleuren van de huisstijl. We vinden het allemaal zeer geslaagd wat hij gemaakt heeft, en hebben hem gevraagd te komen kijken naar hoe zijn kunstwerk er bij hangt in het kantoor van Mijn Geldkompas.

Ik wil Maico Reule bij deze erg bedanken voor het kunstwerk wat hij voor ons gemaakt heeft. Het heeft een prominente plek gekregen zodat je er niet omheen kunt als je bij ons binnen komt. Ik heb beloofd reclame te maken voor hem als kunstenaar, en bij deze doe ik dat dan ook. Nogmaals dank Maico!

Op de foto’s kunt je Maico zien met het kunstwerk wat hij gemaakt heeft.