Ik ben Pauline Stolk en ben 40 jaar en 10 jaar getrouwd met Werner.
We wonen in Hazerswoude Rijndijk en hebben 3 kinderen: Deze zijn inmiddels 10 jaar,  9 jaar en  6 jaar. Mijn hobby’s zijn knutselen en lezen.
Ik ben per 1 oktober in dienst gekomen van Mijn Geldkompas als administratief medewerker.
Hiervoor heb ik ruim 13 jaar bij de Rabobank gewerkt als adviseur particulieren. Ik ben begonnen op een klein dorpskantoor en uiteindelijk werkzaam aan de telefoon op een groot klantcontactcentrum. Ik wilde graag weer terug naar het minder massale en kolossale en meer gaan betekenen voor mensen die het moeilijk vinden om voor hun financiën te zorgen. Het helpen van mensen geeft mij energie en het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand heb kunnen betekenen. Nu mag ik mensen helpen bij het financiële plaatje wat bij het leven hoort! Ik heb er zin in.