Beste lezer,

Per 1 april is Mijn Geldkompas volledig over gegaan naar het werken met OnView. Er is hard gewerkt door iedereen om zaken goed voor elkaar te krijgen. Ik ben trots op alle medewerkers en de mensen van OnView die dit voor elkaar hebben gekregen!

Voor de klant/cliënt zal er het nodige veranderen in de inzage in zijn of haar situatie. Daarover volgt binnenkort meer nieuws. De dienstverlening zal daardoor op een nog hoger niveau komen dan we al hadden.

Omdat we nog wel moeten wennen aan het nieuwe systeem zullen alle mogelijkheden pas na verloop van tijd benut gaan worden. Voor jou als cliënt en voor u als wettelijk vertegenwoordiger en/of betrokkene zullen alle zaken die je/u gewend bent gewoon doorlopen. Eerder dit jaar is gemeld dat de financiële overzichten die elke maand verstuurd werden de komende maand niet verstuurd worden. Daarvoor vraag ik uw begrip. We gebruiken de komende weken om voor iedereen die daar recht op heeft een inlog in het systeem te verzorgen zodat je/u altijd toegang hebt tot de zaken betreffende de cliënt waar u bewindvoerder/curator van bent. Dit  geldt overigens ook voor alle cliënten die hun eigen zaken willen bekijken in OnView.

Houd dus de website in de gaten.

Huib van Vliet  directeur Mijn Geldkompas