- Mijn Geldkompas - zorgvuldig, laagdrempelig en met hart voor mensen

Mijn Geldkompas

Mijn Geldkompas geeft hulp bij welzijn, administratie en geldzaken. Deze ondersteuning geven wij aan mensen met een verstandelijke of een meervoudige beperking. Laagdrempelig en zorgvuldig. We werken vooral voor cliënten van Ipse de Bruggen
Warmte, aandacht en tijd voor jou: dat staat in onze werkwijze voorop. Zo weet je zeker dat al jouw geldzaken goed geregeld zijn.

Wat doen we?

Je administratie doen is best moeilijk. Er zijn veel ingewikkelde wetten en regels. Daarom is het fijn om administratieve zaken door iemand anders te laten doen. Maar dan wel aan mensen die ook weten hoe jij je voelt.

Wie we zijn

Wij zijn specialisten op het gebied van administratie voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij ons zijn de financiën en overige administratieve zaken in goede handen. Wij werken zorgvuldig en met echte belangstelling voor jou. Wij ondersteunen mensen soms een leven lang. Daarom vinden wij het belangrijk om je goed te kennen en de tijd voor je te nemen.

Eenmalige hulp bij administratie

Heb je hulp nodig bij andere dingen? Wij helpen je graag! Bijvoorbeeld bij problemen met het zorgkantoor of de Belastingdienst. Vraag het aan je contactpersoon en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Voor wie werken we?

 

Voor mensen van 18 jaar en ouder:

  • administratie en het beheer van geld
  • bewind voeren over het geld en de bezittingen
  • mentor of curator als dat nodig is

Voor ouders van kinderen tot 18 jaar:

  • administratie en het beheer van geld

 

Tarieven

Download onze tarieven

Nieuwsbrief 

Download onze nieuwsbrief

Aanvraag boven begroting

Download  ‘Formulier aanvraag boven begroting’

Toelichting begroting 2021

Download de toelichting begroting 2021 voor begeleiding

 Jaarverslag

Download het jaarverslag 2018

Brochure

Download de brochure

 

Meer weten?

- Mijn Geldkompas - Zorgvuldig, laagdrempelig en met hart voor mensen | Europalaan 16 | 2408 BG  Alphen aan de Rijn | © Stichting Budgetbeheer, Bewindvoering en Curatele